Välkommen till Takten!

Tillsammans bildar vi en förening i ett lugnt och attraktivt område. En bostadsrättsförening är en ekonomisk förening där alla medlemmar äger husen och marken. Du har borätten till din lägenhet, men äger inte huset. Byggnaderna och marken ägs av föreningen. Med detta medföljer ett ansvar som framgår av stadgarna. Föreningen kan ställa vissa krav på medlemmarna och medlemmarna kan ställa vissa krav på styrelsen. I slutändan är det dock upp till var och en av oss att bibehålla trivseln och ett bra boende.

På vår hemsidan finns en mängd information om vad man kan behöva veta som medlem och boende på Bygatan. Om vi alla skall trivas i vårt område är det viktigt att alla känner till vad som gäller. Det är lika viktigt för oss som redan bor här som för er som precis har flyttat hit.

Med jämna mellanrum kommer det informationsblad i brevlådan med rubriken Vi har något att berätta… De skrivs av styrelsen för att uppdatera alla som bor i området om vad som är på gång. Läs gärna igenom denna information för att hålla dig uppdaterad. Det kommer du att ha nytta av.

För mer info vänligen se:

Information till nyinflyttade, uppdaterat februari 2018

Vi hoppas att du kommer trivas hos oss.

Styrelsen i Brf Takten