Dags för två-årsbesiktning av stambytet

Dags för två-årsbesiktning av stambytet

Boende som har fel i sin lägenhet som uppkommit i samband med stambytet eller en tidigare anmält fel inte blivit åtgärdade ombeds kontakta styrelsen omgående dock senast 6 septembergenom mejl till info@takten.se  med en kort felbeskrivning, namn, telefonnummer, adress.

Styrelsen har bokat tid för två-årsbesiktningen tillsamman med besiktningsmännen och BMG. Besiktningen kommer äga rum den 11 september mellan kl 8-16 och kommer inte att upprepas. Besiktningen kommer att ske i vissa utvalda lägenheter och i de lägenheter som anmält fel. Det är mycket viktigt att vi kommer in i din lägenhet. Kan du inte vara hemma själv vid denna tidpunkt så ber vi dig att lämna nyckel i nyckeltuben. Det är också viktigt att det inte finns några lösa husdjur i lägenheten i hall, badrum och kök.